DE CE COMPANIA POLIMOBIL ESTE CEA MAI BUNĂ?

Dragi prieteni! Începînd cu anul 1997 compania ”POLIMOBIL” creează o mobilă prestigioasă de clasă europeană, care pe drept este considerată astăzi un etalon al confortului şi calităţii. Pe tot parcursul acestei perioade, noi am implementat tehnologii europene în producţie şi am investit în produs, pe care cu mândrie îl numim ”unic”. Unic în primul rând datorită îmbinării calităţilor importante pentru cumpărători: preţ rezonabil, calitatea înaltă şi confort.

Linia de modele surprinde prin varietatea şi splendoarea sa: bucătării, antreuri, dulapuri, mese, scaune, canapele, elemente de colț. Sortimentul întreg se confecţionează cu un utilaj performant, de import, care asigură calitate și productivitate înaltă. Pentru noi, constă în lărgirea permanentă a sortimentului şi reînnoirea produselor fabricate, care întrunesc stilul modern şi calitatea înaltă. Pentru a atinge aceste obiective lucrează peste 80 de persoane! Peste 50% din mobilierul tapiţat şi 97% din mobil a corp se produc pe baza comenzilor individuale de orice complexitate şi formă, în funcţie de posibilităţile noastre.

Creând şi comercializând mobila noastră, noi ne bazăm pe ideea globală a calităţii în fiecare detaliu: de la alegerea minuţioasă a materialului, a mecanismelor, a ţesăturilor şi a componentelor până la standardele folosite în deservirea clienţilor. Toate modelele noi de produse se testează după cele mai severe reguli şi trebuie să suporte acţiunea care imită utilizarea zilnică de lungă durată.

Varietatea mobilei fabricate de ”POLIMOBIL” este determinată de cererea întregii pieţe. La moment ”POLIMOBIL” reprezintă o fabrică mobilă nu numai pentru consumatorul particular, dar şi cooperează activ cu studiourile de design, precum şi întotdeauna va ajuta la amenajarea unui birou, bar, restaurant, hotel, club, centru de fitness ­, salon de frumusețe . Din anul 2016 fabrica noastră a început să lucreze şi pentru EXPORT în astfel de ţări precum Cehia, România, unde noi am amenajat hotele şi case. Compania noastră are capacităţi de producţie şi angajaţi calificaţi, ceea ce ne permite să executăm comenzi de orice complexitate în termeni restrânși. Garantăm calitatea. Suntem convinşi că, folosind mobila mărcii comerciale ”POLIMOBIL”, veţi simţi aceeaşi plăcere pe care am simţit-o noi creând-o pentru dumneavoastră.

AVANTAJELE NOASTRE

O alegere mare de modele:
de la seturile de mobilier de serie până la piesele exclusive;
Abordare individuală:
soluţii non-standard şi proiecte personale;
Execuţie complexă:
într-un singur loc, veți regăsi mobilă pentru apartament şi pentru afaceri, selectată în raport cu aspectul design-ului;
Capacităţile de producţie:
restaurante, hotele, cluburi, centre de fitness, saloane de frumuseţe, precum şi spitale pentru copii sunt amenajate de noi rapid și calitativ;
Operativitatea execuţiei:
sunt posibile cele mai scurte termene, termenul maxim de executare a oricărei comenzi este de 1 lună;
Calitatea înaltă a produselor se datorează:
echipamentului performant, materiei prime,componentelor de înaltă calitate și specialiştilor experimentaţi;
Livrarea şi întreţinerea în garanţie.
Astăzi clientul fabricii de mobilă ”POLIMOBIL” obţine posibilitatea de a-şi proiecta şi comanda mobila pentru sine şi pentru afacerea sa într-un singur loc: la Noi.
”POLIMOBIL” produce mobilă de diversă destinaţie funcţională.
  • – Mobilă de corp pentru casă şi afaceri
  • – Mobilă tapiţată pentru casă
  • – Mese şi scaune
  • – HoReCa – pentru hoteluri, restaurante, cafenele.

În afară de aceasta, pentru îndeplinirea preferinţelor clientului, peste 70% din mobilă se formează după proiecte individuale. Noi confecţionăm mobilă de orice complexitate şi formă, în funcţie de posibilităţile noastre.

La întreprinderea noastră se efectuează:
  1. Proiectarea
  2. Confecţionarea
  3. Transportul
  4. Montarea
  5. Întreţinerea în garanţie şi post-garanţie a mobilei.